Prova gratis!
M-Brain välkomnar Malmö stad som ny kund!

Vi säger välkomna till Malmö stad

mars 1st, 2017 Posted by Uncategorized No Comment yet

I början av året utförde Malmö stad en upphandling gällande mediebevakning av alla mediekanaler. M-Brain vann den upphandlingen och idag 1 mars säger vi välkomna till vår nya kund som kommer att börja arbeta i M-360 portalen med sin omvärldsbevakning. Välkomna!

Läs mer
M-360

Vi lanserar M-360!

januari 30th, 2017 Posted by Uncategorized No Comment yet

Vår senaste portal M-360 lanseras nu fullt ut. En desktop portal som klarar alla medieslag och som har enkel och överskådlig layout. Ett användarvänligt gränssnitt och bra översyn på statistik via dashboard. Oavsett vilka medieslag du vill bevaka kan du i M-360 följa allt. Både nationell och global bevakning går att få in i portalen och den är givetvis fullt integrerad med vår uppskattade app. M-360 är snabb och hanterar dagens mängder med information effektivt och står väl rustad för framtiden. Kontakta oss gärna för en demonstration eller för att prova på vårt nya verktyg.

Läs mer
mbrain-informed-leadership-medium

Nu är vi M-Brain AB!

januari 2nd, 2017 Posted by Företagsnyheter No Comment yet

M-Brain Oy köpte i april Opoint koncernen och nu lägger vi den sista pusselbiten mot att bli helt integrerade i M-Brain familjen. Från och med 1 januari 2017 heter vi i Sverige M-Brain AB. Vi har kvar samma organisationsnummer och sitter i samma lokaler med samma adresser. Skillnaden blir namnet och vår nya logo. M-Brain informed leadership är här fullt ut i Sverige!

Läs mer
linkedin

2 månader tills vi heter M-brain!

november 4th, 2016 Posted by Företagsnyheter, Svenska No Comment yet

Den 1 januari 2017 kommer Opoint gå fullt upp i M-brain koncernen när den sista pusselbiten läggs. Opoint namnet går in historien och byter namn till M-brain! All kunskap och alla fina tjänster finns kvar, vi fick redan i maj tillgång till nya tjänster och kunniga nya kollegor. Allt är precis som idag men ändrar bara utseende.

Läs mer
m-brain-no-bi-medium

3 månader kvar för varumärket Opoint

oktober 3rd, 2016 Posted by Företagsnyheter, Svenska No Comment yet

Läs mer

m-brain-no-bi-medium

Opoint varumärket har 4 månader kvar

september 2nd, 2016 Posted by Företagsnyheter, Svenska No Comment yet

Höstmånad nr 1 är här. Det innebär att varumärket Opoint har 4 månader kvar att leva. 1 januari 2017 är vi helt integrerade med vår koncernmoder och kommer då att byta namn på Opoint organisationen till M-brain. Är du nyfiken på M-brain tjänsterna kan du redan nu kontakta Opoint. Vi sitter alla i samma lokaler nu och har breddat vår kunskapsbank och vårt tjänsteutbud. Är du nyfiken på vår Market Intelligence, Scenario analys eller bevakningstjänster kan du kontakta oss direkt eller läsa mer på hemsidan och be oss att kontakta dig.

Läs mer
OS Rio 2016

Årets OS mest uppmärksamhet

augusti 4th, 2016 Posted by Mätning och analys, Redaktionella medier, Svenska No Comment yet

Trots prat om ett litet intresse kring OS i Rio har vi aldrig tidigare skrivit så många artiklar om ett olympiskt sommarspel. 200 000 artiklar har de svenska medierna redan publicerat om spelen. 

Läs mer
Match Cup Sweden

Fartfylld vecka med Match Cup Sweden och Almedalen.

juli 8th, 2016 Posted by Svenska No Comment yet

Imorgon lördag är det final i Match Cup Sweden och vinnaren av 1 miljon US dollar skall koras. Opoint är mediepartner till eventet och hjälper till att bevaka vad som skrivs om tävlingen globalt och på hemmaplan. Vi har haft en strålande vecka hitintills med fantastiska vindar och solsken över tävlingarna. Många har besökt Marstrand under veckan men den stora folkvandringen kommer att ske imorgon under finalveckan. Här kan ni följa resultatet: http://www.matchcupsweden.com/competition/

Läs mer
tree-200795_1920

Hva er medieovervåking?

juni 28th, 2016 Posted by Mätning och analys, Norska, Redaktionella medier No Comment yet

Hva er medieovervåking?

Läs mer
Analysis

Varför 2016 kommer att bli Opoints år!

juni 22nd, 2016 Posted by Mätning och analys, Svenska No Comment yet

Det är inte bara sammanslagningen med M-Brain som gör att 2016 kommer bli Opoints år, jag läste en artikel på Dagens Analys (http://www.dagensanalys.se/2016/06/6-viktiga-digitala-trender-du-maste-ha-koll-pa-under-2016/) om trenderna under nästa år och det känns helt rätt för oss.

Läs mer